Een Lach op Je Gezicht

 

begin de dag met een lach

Als je dit meer doet dan zul je merken dat de mensen om je heen dit gaan opmerken, bewust of onbewust dat maakt niet zoveel uit, ze zullen het merken en je zult ze aansteken.

Het kost je niets en het creëert dingen. Het gebeurd in een ‘flits’ en soms zal het lang in hun geheugen blijven. Iedereen kan het.

Een LACH, ja een inderdaad een lach!

Geef iedereen die je ziet een lach op je gezicht die vandaag met jou in contact komt. Een LACH van oor tot oor. En let heel goed op de reactie die je van andere krijgt als je dit bij ze doet. Dit zelfde werkt uitstekend als je met iemand aan de telefoon bent.

Probeer het uit en zie wat er gebeurd!

Youri

{Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.}

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: