Warrior Teenz (10 t/m 17 jaar)

”Ouders en kinderen in Nederland en België zijn enthousiast over ons leuke, veilige en waardevolle Warrior Teenz 10 t/m 17 jaar Programma!”

Wij helpen je tiener om zijn/haar zelfvertrouwen te vergroten en zelfdiscipline en respect te ontwikkelen!

Warrior Teenz 10 t/m 17 jaar


Warrior Teenz® Programma
Wij geven in diverse steden in Nederland ons succesvolle ‘Warrior Teenz® programma welke speciaal ontworpen is voor kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar.

Het Warrior Teenz® programma is een persoonlijke ontwikkeling en weerbaarheidsprogramma. Het is een unieke combinatie van veelzijdig bewegen (atletisch vermogen), diverse zelfverdedigingssystemen, coaching-, pedagogische en karakter ontwikkeling methodieken.

In dit programma hebben wij de fase van hun ontwikkeling meegenomen waardoor ze vermaakt blijven en tegelijkertijd succesvolle vaardigheden ontwikkelen.

Focus op de algehele ontwikkeling van jouw kind!

Het Warrior Skillz programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor de jeugd. Het programma onderscheid zich doordat we het kind holistisch benaderen, dit wil zeggen dat we de algehele ontwikkeling van jouw kind vooropstellen.

We kijken naar jouw kind in zijn totaliteit:

 • – Fysiek
 • – Mentaal
 • – Emotioneel
 • – Sociaal

fysiek:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Tieners hebben over het algemeen een goede techniek en behendigheid, maar kunnen soms wat lui zijn wat leidt tot slordigheid.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Te verwachten is dat kinderen wat slordig zijn in fysiek eenvoudige bewegingen.
 • Daarnaast hebben ze vaak een gebrek aan het bewustzijn hoe ze hun kracht goed in kunnen zetten.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

Een doel voor kinderen in deze leeftijdsfase is dat ze laten zien dat ze vaardig zijn in de kleinste details van een opdracht. Daarnaast moeten ze moeite doen voor uitdagende taken zoals kracht ontwikkelen en deze kunnen toepassen in hun bewegingen.

Tieners

Mentaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Kinderen op deze leeftijd hebben hun kritische denkvaardigheden vaak goed ontwikkeld, maar hun besluitvormingsvaardigheden zijn het tegenovergestelde.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Kinderen van 10-14 haar proberen intellectuele uitdagingen die te makkelijk of juist te moeilijk zijn te vermijden.
 • Ze hebben nog niet voldoende controle over hun intellectuele capaciteiten, terwijl ze veel details moeten leren.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Het doel is dat ze focus en inzet laten zien bij eenvoudige activiteiten en precisie laten zien door nauwkeurigheid toe te passen in hun bewegingen.
 • Daarnaast is het de bedoeling dat ze veelzijdig zijn door in een versneld tempo te leren.

 

Emotioneel:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Kinderen in deze leeftijdsfase kunnen heftige emoties ervaren. Ze zitten middenin hun emotionele ontwikkeling.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • De verwachting is dat ze zich inhouden wanneer ze niet emotioneel betrokken zijn.
 • Ook verliezen ze vaak hun focus wanneer ze geen goed humeur hebben.
 • Als ze zich schamen, laten ze vaak een negatieve houding zien.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Eén van de doelen is dat kinderen leren om hun intrinsieke motivatie te gebruiken en hun ware potentieel te laten zien door hun instinct toe te passen in wat ze doen.
 • Daarnaast is een doel dat ze ondanks de obstakels toch nog extreme inspanning kunnen laten zien.
 • Ook goede besluitvaardigheden laten zien en de juiste reactie te hebben terwijl ze onder druk staan is een doel.

Sociaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Het is belangrijk voor kinderen in de leeftijd van 10-14 wat andere leeftijdsgenoten van hen denken. Ze begrijpen heel goed dat karakter een belangrijke rol speelt in wie ze zijn als persoon.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Ze houden zich in wanneer ze zich ongemakkelijk voelen als afweermechanisme.
 • Ze werken het liefst met hun vrienden, wat kan leiden tot onvolwassenheid bij taken die simpel of te uitdagend zijn.
 • Daarnaast staan ze liever niet in de schijnwerpers en ontvangen niet graag complimenten in het bijzijn van anderen.

Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Doelstellingen zijn het hebben van een visie en het grote plaatje in hun leven te zien, zodat ze hun vaardigheden kunnen toepassen in alles wat ze doen.
 • Volwassenheid laten zijn wanneer ze aan de slag zijn ongeacht wat voor taak ze zich voor hun hebben.
 • Het aannemen een compliment en erkenning als een signaal dat ze goed op weg zijn.

 

Ouderinformatie

GEWELDIGE TRAININGEN VOOR 10 t/m 17 JARIGEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons programma bieden we een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht. De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, sommige kinderen hebben nog nooit eerder in een groep meegedaan of vinden het nog erg spannend en dat is helemaal prima.
Wij zorgen voor onvergetelijke ervaring!


WAT MAAKT ONS PROGRAMMA ZO SPECIAAL?

Onze aanpak is ontstaan door jarenlange ervaring met lesgeven maar ook (bij) scholing, research en samenwerking met andere specialisten in deze fase van ontwikkeling.

Veel trainers uit ons trainersteam doen dit full-time en doen niets anders dan dagelijks met de doelgroep aan de slag te gaan.

Diverse kinderen hebben een hele rits nieuwe vrienden kunnen maken. De ontspannen sfeer tijdens de trainingen bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze trainers hierin.


LEEFTIJDSCATEGORIE

Dit programma is helemaal gericht op kinderen van 10 t/m 14 jaar. De focus ligt op hun fase van hun ontwikkeling en dit is de kern van het programma.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze trainingen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de deelnemers in een veilige omgeving zorgeloos van hun trainingen kunnen genieten.

Vragen

Mijn kind heeft nog steeds driftbuien en ik maak mij zorgen hoe ze zich op school zal gedragen. Kan jullie programma hierbij helpen?

Ja, dit kan. We leren  de kinderen hoe belangrijk het is om emotionele controle en respect voor anderen. Dit zijn vaardigheden welke ze ook op school zullen gaan helpen.

Zal het Warrior Skillz programma helpen om beter om te gaan met anderen?

Jazeker! Alhoewel het bekend staat dat een soortgelijke training een individuele bezigheid is, leren we de kinderen om te delen, samen te werken in een positieve omgeving (Groei Mindset).

Mijn kind mist belangrijke instructies op school. Kan het programma mijn kind helpen om beter te focussen?

Ja. In onze trainingen leren we de kinderen om rekening te houden met zichzelf en hun omgeving. Ze moeten zich concentreren op opdrachten op de mat wat ze gaan helpen in een betere focus op hun school.

Mijn kind vind het spannend om mee te doen, wat te doen?

Goede vraag! Het is heel normaal en veelal kijken de kinderen de eerste training ‘de kat uit de boom’ dit is helemaal goed en stap voor stap helpen we je kind hierin.

Mijn kind is fysiek onbeheerst en kan zeer destructief zijn. Hoe helpt het het programma hierin?

Warrior Skillz richt zich op hand oog coördinatie, controle en kracht. Terwijl ze de basisbewegingen leren en vervolgens hierin vorderen leren ze hun lichaam te beheersen.

Mijn kind geeft gemakkelijk op als hij /zij gefrustreerd is. Ik wil dat ze doorzettingsvermogen leren. Helpen de trainingen hierin?

Ja. Het is gebruikelijk dat leerlingen meer pogingen doem om een streep of band te verdienen in ons programma. We leren hen dat proberen en doorzetten het belangrijkste is om succesvol te zijn, en volharding loont.

Mijn kind heeft geen respect voor mij en andere. Hoe kan het meedoen dat veranderen?

Respect staat centraal bij alles wat we doen bij ons op de mat. Kinderen die de trainingen doen bij ons moeten hun trainers en mede leerlingen respecteren. Hierdoor merken we dat ze tegelijkertijd hun ouders, leraren, verzorgers, broers en zussen meer gaan respecteren.


Laat je kind meedoen met ons programma en ervaar zelf wat het effect is!

Andere ouders zoals u refereren naar ons

 

 

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

 • julien

  27 februari 2021 om 23:22

  hallo, krijg je hier ook zwaardvecht lessen? en als die er zijn, kan het als 13/14 jarige en kan je dan alleen de zwaardvecht lessen krijgen?


  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie