Heel leerzaam, leuk en mooi de overeenkomsten gelegd naar het “hedendaagse” prive/werk.

Goed! Leuk om bezig te zijn met verschillende onderdelen. Helemaal goed om dit samen met collega’s te doen, goed voor onderlinge band en vertrouwen.

Het was leuk, leerzaam en goed voor het team.

Warrior Workshop: Training op het NS hoofdkantoor in Utrecht

Warrior Workshop: Training op het NS hoofdkantoor in Utrecht

Warrior Workshop:
Onze workshops en trainingen bieden bedrijven, scholen en organisaties begeleiding en ondersteuning bij veranderingsprocessen en persoonlijk leiderschap. Onze werkwijze is interactief en ervaringsgericht. Beweging vormt hierbij de ingang om tot fysieke en mentale balans en een gevoel van Eenheid te komen. De inhoud van ons werk is gebaseerd op principes en oefenvormen uit de krijgskunst en in combinatie gebracht.

 

Door lichamelijke bewustwording zullen uw medewerkers ervaren wat nu juist wel en niet mogelijk is en hierdoor wordt het mentale bewustzijn versterkt. Waardoor positieve verandering in uw medewerkers wordt gestimuleerd.

Wil je de mogelijkheden met ons bespreken, neem contact op!

Hieronder vindt u een aantal workshops die wij kunnen aanbieden. U kunt zelf bepalen welke het meest geschikt is voor uw bedrijf of organisatie:

 1. Workshop ‘Vechtkunst en Leiderschap®’
  Vechtkunst wordt in deze workshop gebruikt als metafoor voor zelfreflectie, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap welke zeer toepasbaar is op het bedrijfsleven!
 2. Workshop Kung Fu (Kung Fu)
  Een eeuwenoud systeem gecombineerd met moderne invloeden van vandaag de dag. Tijdens de workshop zullen wij u de basisprincipes leren.
 3. Workshop Boksen & Mindset
  Op een veilige manier worden in de workshop boksen gecombineerd met een positieve ‘succes mindset’
 4. Workshop ‘Filipijns Zwaardvechten’
  De kunst van het omgaan met het zwaard (hout) zal gegeven worden in deze boeiende en leuke workshop.
 5. Workshop Zelfverdediging
  Om uw medewerkers zowel verbaal als fysiek weerbaarder te maken is dit een zeer geschikte workshop.
 6. Workshop ‘Weerbaarheid en Balans’
  Het vinden van de juiste balans is de rode draad in deze workshop. Iedere deelnemer zal handvatten krijgen om zijn of haar balans (terug) te vinden. Je leert om stevig in je schoenen te staan, voor jezelf op te komen en jezelf beter te leren kennen.
 7. Workshop Winning Warriors – EmPowerMoveMent Training
  “Dare to lose to win”: Een dynamische, interactieve workshop gericht op persoonlijke leiderschap en het ontwikkelen van inner power.
 8. Workshop Tog Chöd 
  De Tibetaanse zwaardvorm Tog Chöd zet je jezelf neer vanuit van je innerlijke kracht, zodat je de regie over je leven kunt versterken en behouden.

Warrior workshop: verzorgt trainingen en workshops aan groepen van 15 tot 100 personen. De workshop kan als bedrijfsuitje, als fysieke aanvulling op een bestaande training zijn maar ook tijdens een evenement of een ander gelegenheid. Ook bijvoorbeeld als teambuilding zijn onze workshops zeer geschikt en kunnen uw medewerkers door middel van fysieke training met elkaar kennis maken. Uiteraard doen wij dit op een speelse en veilige manier zodat iedereen heel blijft en elkaar met respect behandelt ?

Wij beschikken over een zeer groot team van instructeurs en zijn inzetbaar in heel Nederland.

Indien u zelf wensen heeft of graag aanvullingen wilt zien is dat geen probleem, neem contact op via onderstaand contact formulier.

Vriendelijke groet,

Team Warrior Workshop
Warrior Workshop Trainingen voor Bedrijven
Contactpersoon: Youri Swart

 

We doen ons best om uw email op werkdagen binnen 48 uur te beantwoorden.