Ninja’s 5 en 6 jaar

”Ouders en kinderen in Nederland en België zijn enthousiast over ons leuke, veilige en waardevolle Warrior Skillz Ninja’s  5 & 6 jaar Programma!”

Wij helpen je kind om zijn/haar zelfvertrouwen te vergroten en zelfdiscipline en respect te ontwikkelen!

NINJA’s 5 en 6 jaar


Warrior skillz® ninja’s programma
Wij geven in diverse steden in Nederland ons succesvolle ‘Warrior Skillz® Ninja’s  programma welke speciaal ontworpen is voor kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar.

Kinderen in deze leeftijdscategorie willen graag spelenderwijs fysiek bezig zijn. Wij zien dat deze leeftijdsgroep zeker niet goed samengaat met de groep van 7 t/m 9 jaar omdat er in deze groep nadruk wordt gelegd op structuur en discipline. Zodoende hebben wij een oplossing gevonden om hen te voorzien van een eigen programma.

In dit programma hebben wij de fase van hun ontwikkeling meegenomen waardoor ze vermaakt blijven en tegelijkertijd succesvolle vaardigheden ontwikkelen.

Focus op de algehele ontwikkeling van jouw kind!

Het Warrior Skillz programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma voor de jeugd. Het programma onderscheid zich doordat we het kind holistisch benaderen, dit wil zeggen dat we de algehele ontwikkeling van jouw kind vooropstellen.

We kijken naar jouw kind in zijn totaliteit:

 • – Fysiek
 • – Mentaal
 • – Emotioneel
 • – Sociaal

fysiek:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Kinderen in deze leeftijdsfase hebben inmiddels een basis ontwikkeld voor veelzijdig bewegen, maar missen vaak nog veel kracht.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Kinderen van 5 en 6 jaar hebben er moeite mee wanneer ze meer dan 5 trappen moeten uitvoeren.
 • Ze struikelen vaak wanneer ze hun lichaam in beweging te houden, bijvoorbeeld wanneer ze hun voeten moeten wisselen.
 • Wanneer ze krachtoefeningen doen vinden ze het lastig om meer dan tien herhalingen te doen.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

Een van de doelen in het programma is het werken aan hun balans door een hoog aantal herhalingen te doen van trappen zonder met hun voet de grond te raken. Hun lichaam onder controle te houden wanneer ze aan het bewegen zijn en meer dan tien herhalingen te doen van een oefening, zodat ook hun conditie verbeterd.

Het doel van ons programma is om hen op een spelende wijze de basis mee te geven in het veelzijdig bewegen. Hiervoor gebruiken we het Basic Movement Skills van het Athletic Skills Model als fundament:

 • Balanceren en vallen
 • Stoeien en ”vechten”
 • Gaan en lopen
 • Springen en landen
 • Rollen, duikelen en draaien
 • Gooien, vangen, slaan en mikken
 • Trappen, schieten en mikken
 • Klimmen en klauteren
 • Zwaaien en slingeren
 • Bewegen op – en maken van muziek

Mentaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Het uitvoeren van een opdracht die verbaal wordt gegeven lukt kinderen van 5-6 jaar vaak wel. Maar kinderen van deze leeftijd hebben er meestal wel moeite mee om meer dan drie opdrachten uit te voeren

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Het is voor deze groep kinderen lastig om een grote hoeveelheid informatie tegelijkertijd te onthouden.
 • Wel lukt het hen om relatief simpele opdrachten uit te voeren.
 • Verder vinden ze het over het algemeen moeilijk om meerdere fysieke links- en rechtsoefeningen uit te voeren.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Het leren focussen is in deze leeftijdsfase een doel. Door een aantal opdrachten in één keer te geven en dit goed te monitoren, leren kinderen dit onthouden en uit te voeren.
 • Door het voordoen van verschillende links-rechts combinatie oefeningen, ontwikkelt hun coördinatie.

 

Emotioneel:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
De emotie regulatie van kinderen in de leeftijd van 5 en 6 jaar is al een stuk beter ontwikkeld. Ze zijn vaak in een lijn met hun emoties, maar zullen zich ‘gek’ gedragen wanneer ze nerveus of opgewonden zijn. Ze bouwen hun zelfvertrouwen voor het grootste gedeelte op door volwassenen trots te maken.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Tijdens de oefeningen zullen kinderen in deze leeftijdscategorie hun emoties beter onder controle hebben.
 • Daarnaast uiten ze hun emoties op een minder heftige manier van kinderen van een jongere leeftijd.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Doelstellingen zijn dat ze gedisciplineerd zijn wanneer ze met anderen werken en zelfvertrouwen laten zien wanneer ze iemand anders na moeten doen (bijvoorbeeld tijdens het doen van een rollenspel).

Sociaal:

Wat is kenmerkend aan deze leeftijdsfase?
Op deze leeftijd spelen kinderen graag met elkaar i.p.v. naast elkaar. Het gevoel van sportiviteit is wel nog vaak grotendeels afwezig.

Wat mag je verwachten aan deze leeftijdsfase?

 • Kinderen van 5 en 6 jaar kunnen gefrustreerd raken wanneer ze verliezen. Daarnaast zijn ze vaak overenthousiast wanneer ze winnen. Ook het valsspelen gebeurt op deze leeftijd geregeld.


Welke doelen hebben wij voor deze leeftijdsfase?

 • Sociale vaardigheden welke kinderen in deze fase ontwikkelen zijn onder andere samenwerken met een ander (ook met kinderen van het andere geslacht), zelfbeheersing (zoals een hand opsteken i.p.v. anderen te onderbreken) en adequaat om kunnen gaan met winst en verlies.

 

Ouderinformatie

GEWELDIGE TRAININGEN VOOR 5 & 6 JARIGEN

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Wij zijn ons er zeer van bewust dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen.

In ons programma bieden we een totaalpakket van trainingen, zorg en aandacht. De kinderen zijn bij ons in een andere omgeving, sommige kinderen hebben nog nooit eerder in een groep meegedaan of vinden het nog erg spannend en dat is helemaal prima. Wij zorgen voor onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT ONS PROGRAMMA ZO SPECIAAL?

Onze aanpak is ontstaan door jarenlange ervaring met lesgeven maar ook (bij) scholing, research en samenwerking met andere specialisten in deze fase van ontwikkeling.

Veel trainers uit ons trainersteam doen dit full-time en doen niets anders dan dagelijks met de doelgroep aan de slag te gaan.

Diverse kinderen hebben een hele rits nieuwe vrienden kunnen maken. De ontspannen sfeer tijdens de trainingen bevordert het sluiten van vriendschappen. Indien nodig ondersteunen onze trainers hierin.

LEEFTIJDSCATEGORIE

Dit programma is helemaal gericht op kinderen van 5 & 6 jaar. De focus ligt op hun fase van hun ontwikkeling en dit is de kern van het programma.

VEILIGHEID VOOR ALLES

Veiligheid van de kinderen staat voorop. Voor al onze trainingen hebben wij uitgebreide risicoanalyses gemaakt. Het team is opgeleid in het bewaken van veiligheid. Iedereen houdt zich aan vastgestelde afspraken en regels, zodat de deelnemers in een veilige omgeving zorgeloos van hun trainingen kunnen genieten.

Vragen

Mijn kind heeft nog steeds driftbuien en ik maak mij zorgen hoe ze zich op school zal gedragen. Kan jullie programma hierbij helpen?

Ja, dit kan. We leren  de kinderen hoe belangrijk het is om emotionele controle en respect voor anderen. Dit zijn vaardigheden welke ze ook op school zullen gaan helpen.

Zal het Warrior Skillz programma helpen om beter om te gaan met anderen?

Jazeker! Alhoewel het bekend staat dat een soortgelijke training een individuele bezigheid is, leren we de kinderen om te delen, samen te werken in een positieve omgeving (Groei Mindset).

Mijn kind mist belangrijke instructies op school. Kan het programma mijn kind helpen om beter te focussen?

Ja. In onze trainingen leren we de kinderen om rekening te houden met zichzelf en hun omgeving. Ze moeten zich concentreren op opdrachten op de mat wat ze gaan helpen in een betere focus op hun school.

Mijn kind vind het spannend om mee te doen, wat te doen?

Goede vraag! In de leeftijd van 5 & 6 jaar is dit heel normaal en veelal kijken de kinderen de eerste training ‘de kat uit de boom’ dit is helemaal goed en stap voor stap helpen we je kind hierin.

Mijn kind is fysiek onbeheerst en kan zeer destructief zijn. Hoe helpt het het programma hierin?

Warrior Skillz richt zich op hand oog coördinatie, controle en kracht. Terwijl ze de basisbewegingen leren en vervolgens hierin vorderen leren ze hun lichaam te beheersen.

Mijn kind geeft gemakkelijk op als hij /zij gefrustreerd is. Ik wil dat ze doorzettingsvermogen leren. Helpen de trainingen hierin?

Ja. Het is gebruikelijk dat leerlingen meer pogingen doem om een streep of band te verdienen in ons programma. We leren hen dat proberen en doorzetten het belangrijkste is om succesvol te zijn, en volharding loont.

Mijn kind heeft geen respect voor mij en andere. Hoe kan het meedoen dat veranderen?

Respect staat centraal bij alles wat we doen bij ons op de mat. Kinderen die de trainingen doen bij ons moeten hun trainers en mede leerlingen respecteren. Hierdoor merken we dat ze tegelijkertijd hun ouders, leraren, verzorgers, broers en zussen meer gaan respecteren.


Laat je kind meedoen met ons programma en ervaar zelf wat het effect is!

Andere ouders zoals u refereren naar ons

 

 

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie