Meest Gestelde Vragen

Ons doel is om u van te voren te helpen met de juiste informatie voor u. Hieronder de meest voorkomende vragen welke wij ontvangen en met daarop onze antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Algemene vragen

Wij hebben trainingen in de volgende leeftijdsgroepen: 3 en 4 jaar, 5 en 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar en volwassenen vanaf 15 jaar.

Beginners zijn van harte welkom en mocht u of uw kind helemaal niet sportief zijn dan is dat geen probleem. Sportief zijn kan je altijd nog worden ?

Wij geven in Almere op les op locatie:
Warrior Academy Almere, Slufterplantsoen 10, 1316 KX Almere-Waterwijk
(Onze ‘full time’ trainingslocatie 7 dagen in de week!!)

En in Lelystad geven wij op de volgende locatie onze trainingen:
Punter 18 01, 8242 DL Lelystad

De tijden kunnen op deze pagina gevonden worden: https://warrioracademy.nl/locatie/

Wij nemen vooraf maatregelen om uw veiligheid te waarborgen en onze instructeurs zijn ook minimaal gekwalificeerd in EHBSO of EHBO.

Onze trainingsprogramma’s starten bij 37 euro per maand. Het ligt aan welk programma je kiest en hoeveel trainingen je per week doet. Na een gratis proefles krijgt u van ons een inschrijfformulier mee naar huis waarop alle kosten en voordelen op staan.

Ons doel is niet om mensen voor wedstrijden te trainen, maar neemt niet weg dat wanneer u of uw kind mee wil doen aan een wedstrijd wij daarbij gaan helpen!

Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar hun kind. Wel is het belangrijk om uw kind niet te verbeteren en graag de training niet verstoren. Toeschouwers onder de 18 moeten een ouder bij zijn.

Vragen voor onze leden

Wij hanteren een financiële bijdrage die maandelijks voldaan moet worden, net zoals in een sportschool, wordt er van u verwacht dat u betaald voor de lessen of u naar de les komt of niet. De lessen worden betaald per maand en niet individueel.

Natuurlijk mag dat! Wij ontmoeten graag uw vrienden en familie! Het aanbrengen van nieuwe cursisten zien wij als een groot compliment! (geef het wel graag even van te voren door aan de instructeur zodat hij/zij kan kijken of er nog ruimte is)

Meld je aan voor onze mailinglijst martialarts4succes@gmail.com en vul in het onderwerp ‘Aanmelden voor Nieuwsbrief’.

Lessen kunnen altijd ingehaald worden en dat mag binnen geheel Flevoland gedaan worden. Mis je een les in Lelystad dan mag je zelfs naar Almere en andersom. Je kunt je reguliere les aanpassen in Fitmanager en kan een geschikte les voor jezelf vinden.

Indien de cursist wegens ziekte met een duur van meer dan een maand of door beroepsmatige redenen het programmaonderwijs niet kan volgen, bestaat voor hem/haar de mogelijkheid voor een passief lidmaatschap. De cursist moet hiervoor bewijsstukken ( b.v. doktersverklaring / verklaring van de werkgever) aan MASA Europe overhandigen. De opleidingstijd wordt daardoor verlengd met de duur van het passieve lidmaatschap. De kosten van het passieve lidmaatschap bedragen € 10, – per maand*.* Wanneer er een automatische overboeking / afschrijving van toepassing is dan wordt de overige kosten automatisch teruggestort. Hierin moet minimaal omschreven staan:
– NAW-gegevens
– Datum van ingang en de verwachte herstel datum
– Welke school
– Reden van passief lidmaatschap (incl. bewijsstukken)
– Handtekening

Deze moeten verzonden worden naar:
MASA Europe
Slufterplantsoen 10
1316 KX Almere
T.N.V. desbetreffende School

Spullen kan je bestellen via je Fitmanager account.

Nee, in het maandcontributie zitten de kosten verwerkt.

Opzeggen graag UITSLUITEND via dit online formulier, alvast bedankt!

Aanmelden Proefles: