Meest Gestelde Vragen

Ons doel is om u van te voren te helpen met de juiste informatie voor u. Hieronder de meest voorkomende vragen welke wij ontvangen en met daarop onze antwoorden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Algemene vragen

Wij hebben trainingen in de volgende leeftijdsgroepen: 3 en 4 jaar, 5 en 6 jaar, 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 14 jaar en volwassenen vanaf 15 jaar.

Beginners zijn van harte welkom en mocht u of uw kind helemaal niet sportief zijn dan is dat geen probleem. Sportief zijn kan je altijd nog worden ?

Wij geven in diverse plaatsen in Nederland onze trainingen de exacte locaties en tijden kunnen op deze pagina gevonden worden: https://warrioracademy.nl/locatie/

Onze trainers team hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met de specifieke leeftijdsgroepen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om ook jouw of kind te helpen!

Wij nemen vooraf maatregelen om uw veiligheid te waarborgen en onze trainers zijn ook minimaal gekwalificeerd in EHBSO of EHBO.

Onze trainingsprogramma’s starten bij 39 euro per maand. Het ligt aan welk programma je kiest en hoeveel trainingen je per week doet.

Na een proefles krijgt u van ons een inschrijfformulier mee naar huis waarop alle kosten en voordelen op staan.

Ons doel is niet om mensen voor wedstrijden te trainen, maar neemt niet weg dat wanneer u of uw kind mee wil doen aan een wedstrijd wij daarbij gaan helpen!

Ouders zijn van harte welkom om te kijken naar hun kind. Wel is het belangrijk om uw kind niet te verbeteren en graag de training niet verstoren. Toeschouwers onder de 18 moeten een ouder bij zijn.

Vragen voor onze leden

Wij hanteren een financiële bijdrage die maandelijks voldaan moet worden, net zoals in een sportschool, wordt er van u verwacht dat u betaald voor de lessen of u naar de les komt of niet. De lessen worden betaald per maand en niet individueel.

Natuurlijk mag dat! Wij ontmoeten graag uw vrienden en familie! Het aanbrengen van nieuwe cursisten zien wij als een groot compliment! (geef het wel graag even van te voren door aan de instructeur zodat hij/zij kan kijken of er nog ruimte is)

Meld je aan voor onze mailinglijst info@warrioracademy.nl en vul in het onderwerp ‘Aanmelden voor Nieuwsbrief’.

Voor ouders hebben we een online community op Facebook:
https://www.facebook.com/groups/warriorskillz/
(inmiddels meer dan 900+ positief en gelijkgestemde ouders!)

JA, dat kan via je account in je EPASS account. (Bij aanmelding krijg je toegang tot ons betaling en reserveringssysteem ‘EPASS’)

Lessen kunnen altijd ingehaald worden en dat mag binnen heel Nederland gedaan worden.

Mis je een les in Lelystad en wil bijvoorbeeld in Blaricum inhalen omdat je daar bijvoorbeeld op bezoek bent is dat geen probleem.

Graag je trainingen aan en afmelden via ons reserveringsysteem EPASS.

Indien de deelnemer wegens ziekte met een duur van meer dan een maand of door beroepsmatige redenen het lesprogramma niet kan volgen, bestaat voor hem/haar de mogelijkheid voor een passief lidmaatschap.

De cursist moet hiervoor bewijsstukken ( b.v. doktersverklaring / verklaring van de werkgever) aan Warrior Academy overhandigen.

De tijdsduur van het lesprogramma wordt daardoor verlengd met de duur van het passieve lidmaatschap. De kosten van het passieve lidmaatschap bedragen € 10, – per maand*.

* Achteraf kunnen we geen verrekeningen meer doen en uitsluitend voor de komende periode van afwezigheid doorgeven.

Hierin moet minimaal omschreven staan:
– NAW-gegevens
– Datum van ingang en de verwachte herstel datum
– Welke school
– Reden van passief lidmaatschap (incl. bewijsstukken)
– Handtekening

Deze moeten verzonden worden naar:
Warrior Academy Nederland
Slufterplantsoen 10
1316 KX Almere
T.N.V. desbetreffende Vestiging

We snappen dat het soms best moeilijk is om focus, discipline en doorzettingsvermogen te hebben en te behouden. Daarom hebben we ons Warrior Academy bedacht 😉

Voordat je definitief zegt dat je stopt, willen we weten of we jou (of je kind) nog enthousiast kunnen maken om bij ons te blijven trainen.

We willen graag helpen en ondersteunen hoe belangrijk het is om door te zetten, zelfs als het moeilijk is. Zo leren we dat we niet zomaar moeten opgeven op het werk, school, thuis of bij andere dingen die we doen. Superhandig, toch? (hiermee creëren we een sterk karakter)

Daarom vragen we ons af of je misschien toch wil doorgaan met een van onze programma’s. We hebben een paar suggesties waar je naar kunt kijken, zodat we in ieder geval ons best hebben gedaan om de mogelijkheden te geven om door te gaan. (samen met wat extra hulp als het nodig is 😉).


Optie 1:

Zou een andere groep misschien beter zijn? Misschien wat meer uitdaging, of juist wat makkelijker.

Optie 2:
Kunnen we op een andere dag of vestiging afspreken om te trainen? Misschien klikt het beter met een andere trainer, of past het beter in jullie planning?

Optie 3:
Is er misschien behoefte aan persoonlijke, één-op-één training om specifieke uitdagingen aan te pakken? We kunnen ons dan richten op je individuele groeipunten.

Optie 4:
En als laatste kunnen we een motivatiesessie plannen. Soms hebben we net even een duwtje in de rug nodig om door te zetten of bij nieuwe dingen te helpen.

Stuur ons alsjeblieft een mailtje info@warrioracademy.nl, indien je gebruik wil maken van een van de bovenstaande opties of als je andere ideeën hebt of hulp nodig hebt, laat het ons alsjeblieft weten!

Fijne dag!

Groetjes,

Youri namens het WarriorTeam

P.S. Als je echt wilt stoppen (dat vinden we natuurlijk jammer), laat het ons dan weten in een mailtje info@warrioracademy.nl . Dan kunnen we het goed afsluiten en officieel bevestigen.

Ja, dat kan en allemaal te regelen in je eigen Epass account.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie