Workshop “Vechtkunstprincipes voor Focus en Leiderschap”

Wat een fantastische dag hebben we vandaag gehad! 🥋🚀

 

Vandaag hebben we onze workshop “Vechtkunstprincipes voor Focus en Leiderschap” gehouden met de Management Teamleden van Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland (VrZW)!

Wat het extra bijzonder maakte, was dat we deze workshop in de buitenlucht hebben gegeven, onder de stralende zon, op een schitterende en unieke locatie op de Zaanse Schans. 🌞

 

In een interactieve sessie van 2,5 uur hebben we diepgaande inzichten gedeeld over hoe vechtkunstprincipes kunnen worden toegepast in de zakelijke en leiderschapscontext. De deelnemers ontdekten hoe ze hun focus konden verbeteren, mentale kracht konden opbouwen en teamwork konden versterken, alles met behulp van de vechtkunst als middel.

 

Het was geweldig om te zien hoe iedereen actief deelnam aan de discussies en de fysieke oefeningen, en hoe ze de principes meteen konden koppelen en straks kunnen gaan toepassen in hun persoonlijke en zakelijke omgeving.

 

Bedankt aan alle deelnemers voor jullie betrokkenheid en enthousiasme. Jullie maakten deze workshop tot een groot succes!

 

Wil je ook profiteren van deze waardevolle inzichten en de kracht van vechtkunstprincipes ontdekken voor focus en leiderschap? Neem dan gerust contact met ons op om een workshop voor jouw team te plannen. We kijken ernaar uit om je te helpen groeien en excelleren in jouw zakelijke reis.

Stuur ons je verzoek naar info@warrioracademy.nl

 

Met vriendelijke groet,

Youri Swart

#Vechtkunst #Focus #Leiderschap #Workshop #WarriorAcademy #teambuilding #communicatie #managementTeam

 

vechtsport, leiderschap, communicatie, management team, leiderschap

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie