Workshop: vergroot je mentale en fysieke weerbaarheid

”Workshop: vergroot je mentale en fysieke weerbaarheid in 2,5 uur”

De theorie van handelen is je bekend. Je wordt mentaal krachtiger door theorie en praktijk te combineren met fysieke ervaring. In een veilige en plezierige omgeving.

 

na de workshop heb je

 • meer kennis en vaardigheden voor het toepassen van effectieve oplossingsstrategieën, dus een groter vermogen om door houding, uitstraling en stemgebruik situaties te de-escaleren;
 • meer zelfvertrouwen om in grensoverschrijdende, verbaal en/of fysiek escalerende situaties (nog) adequater te handelen en voor jezelf op te komen;
 • een beter beeld van eigen en andermans emoties en van grenzen ten aanzien van gedrag: wat is wel of juist niet meer acceptabel? Ook waar het ‘pesten op de werkvloer’ en ‘witte boordenagressie’ betreft.

Voor medewerkers in de zorg gaat het belang van de cliënt regelmatig boven het eigen welzijn. Aandacht voor wat de professionals zelf nodig hebben, komt vaak op de laatste plaats. Daarom is het van groot belang dat werkgevers tijd en aandacht besteden aan het verhogen van het werkplezier.

Deze krachtige en energieke workshop doet dat – en met impact. De workshop maakt medewerkers mentaal en fysiek weerbaarder. Dat is van groot belang, omdat een derde van de medewerkers die de sector verlaten aangeeft dat ‘agressie’ één van de hoofdredenen is.

Het allerbelangrijkste: als zorg-professional verdien je deze tijd, deze aandacht en het plezier jezelf weerbaarder te voelen! Dat biedt deze workshop.

Hoe ziet de workshop Vergrotenmentale en fysieke weerbaarheid zorgproffecionals eruit?

 • Direct kennismaken met eenvoudig hanteerbare oplossingsstrategieën.

Geeft: energie, plezier en direct voelbare fysieke en mentale kracht.

 • Versterken weerbaarheid tegenover verbaal en fysiek geweld. Het verkennen en delen van situaties van voorkomend grensoverschrijdend verbaal en fysiek geweld.

Geeft: leren van elkaar, een aanzet tot een gedragen normstelling over wat wel of juist niet meer acceptabel is.

 • Toepassen en oefenen van oplossingsstrategieën om vaardigheden en vertrouwen in het eigen handelen te versterken. Energie, plezier en een meer vaardigheden om door houding, uitstraling en stemgebruik situaties te de-escaleren.

Geeft: meer zelfvertrouwen, mentaal en fysiek, om adequaat te handelen bij (het voorzien van) grensoverschrijdend fysiek gedrag.

De vormen die wij inzetten:

Door aan de trainingen een spelelement toe te voegen, zorgen we ervoor dat we op een luchtige manier een voor sommigen beladen onderwerp bespreekbaar maken. Verder bevat de workshop:

 • spel- en beweegvormen waarbij de eigen oplossingsrichtingen en strategieën ten aanzien van weerbaarheid worden verkend;
 • groepsgesprekken;
 • rollenspellen;
 • zelfverdedigingstechnieken;

Deze workshop kan, in een iets andere vorm, ook voor grote groepen van bijvoorbeeld 200 deelnemers worden georganiseerd.

Tieners

doelgroep, kosten, locatie:

 • De workshop is bestemd voor medewerkers in de zorg.
 • Investering: € 797,00 per workshop, incl. materiaal ,excl. reiskosten.
  (Investering is gebaseerd op Max. 20 deelnemers, bij meer deelnemers hanteren we een ander tarief)
 • De training vindt plaats op de locatie van de professionals.

 

Onze Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Specialisten in mentale en fysieke weerbaarheid en hebben daar jaren ervaring in. Bovendien zijn ze bruisen van energie om de deelnemers te helpen zich de lesstof eigen te maken.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie