Hoe kan ik opzeggen?

We snappen dat het soms best moeilijk is om focus, discipline en doorzettingsvermogen te hebben en te behouden. Daarom hebben we ons Warrior Academy bedacht 😉

Voordat je definitief zegt dat je stopt, willen we weten of we jou (of je kind) nog enthousiast kunnen maken om bij ons te blijven trainen.

We willen graag helpen en ondersteunen hoe belangrijk het is om door te zetten, zelfs als het moeilijk is. Zo leren we dat we niet zomaar moeten opgeven op het werk, school, thuis of bij andere dingen die we doen. Superhandig, toch? (hiermee creëren we een sterk karakter)

Daarom vragen we ons af of je misschien toch wil doorgaan met een van onze programma’s. We hebben een paar suggesties waar je naar kunt kijken, zodat we in ieder geval ons best hebben gedaan om de mogelijkheden te geven om door te gaan. (samen met wat extra hulp als het nodig is 😉).


Optie 1:

Zou een andere groep misschien beter zijn? Misschien wat meer uitdaging, of juist wat makkelijker.

Optie 2:
Kunnen we op een andere dag of vestiging afspreken om te trainen? Misschien klikt het beter met een andere trainer, of past het beter in jullie planning?

Optie 3:
Is er misschien behoefte aan persoonlijke, één-op-één training om specifieke uitdagingen aan te pakken? We kunnen ons dan richten op je individuele groeipunten.

Optie 4:
En als laatste kunnen we een motivatiesessie plannen. Soms hebben we net even een duwtje in de rug nodig om door te zetten of bij nieuwe dingen te helpen.

Stuur ons alsjeblieft een mailtje info@warrioracademy.nl, indien je gebruik wil maken van een van de bovenstaande opties of als je andere ideeën hebt of hulp nodig hebt, laat het ons alsjeblieft weten!

Fijne dag!

Groetjes,

Youri namens het WarriorTeam

P.S. Als je echt wilt stoppen (dat vinden we natuurlijk jammer), laat het ons dan weten in een mailtje info@warrioracademy.nl . Dan kunnen we het goed afsluiten en officieel bevestigen.

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie