Zomerrooster 2020

Hoi Warrior Familie en Vrienden,

Aangezien we weer lekker binnen mogen trainen zijn we gestopt met de live trainingen.

De live trainingen voor de volwassenen hebben we veranderd door trainingsfilmpjes op te nemen die we elke maandag en donderdag om 19.00 uur zullen plaatsen! (Voor de kinderen momenteel geen nieuwe onlinetrainingen…alle opgenomen video’s blijven beschikbaar ;-))


Zomerrooster 2020
Het zomerrooster is inmiddels ingegaan en alle tijden en dagen kan je vinden op de volgende pagina:
https://warrioracademy.nl/locatie/

Almere = Maandag t/m donderdag (Laatste 2 weken augustus ook op zaterdag!)

Amersfoort = Woensdag en Vrijdag

Lelystad = Maandag en Donderdag

Blaricum/Huizen = Dinsdag (In Huizen trainen we nog steeds buiten. De dag hebben we veranderd naar de dinsdag en dat is nog steeds in het stadspark in Huizen)

Mocht er nog iets zijn mail even naar: info@warrioracademy.nl

Fijne zomer!

Youri Namens het WarriorTeam
www.warrioracademy.nl

PS: ‼️Alle regels van de Rijksoverheid blijven van kracht. We vragen jullie respect en medewerking deze strikt op te volgen. Dat vergt voor nu discipline en moed. Maar alleen dat is het juiste om te doen. Hiermee helpen wij elkaar om uiteindelijk sneller veilig en verantwoord meer qua sporten en bewegen te kunnen doen.

Alle regels kan je hier vinden https://warrioracademy.nl/corona/

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Aanmelden Proefles: