Warrior Skillz™ Op School Programma:

IN ONS 10 WEEKSE WARRIOR SKILLZ OP SCHOOL PROGRAMMA VOOR KINDEREN LEREN WE KINDEREN OM VOOR ZICHZELF OPKOMEN, GROEIT ZIJN/HAAR ZELFVERTROUWEN, ONTWIKKELT HET SOCIALE VAARDIGHEDEN EN LEERT HET OMGAAN MET LASTIGE SITUATIES (ZOALS KRITIEK KRIJGEN, PESTEN, RUZIE).

DÉ TRAINING VOOR MEER ZELFVERTROUWEN!

Warrior Skillz™ Trainingen voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Op zoek naar een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining, cursus zelfvertrouwen of een assertiviteitstraining?

Met ons Warrior Skillz™ Op School Programma leren wij kinderen om voor zichzelf opkomen, groeit zijn/haar zelfvertrouwen, ontwikkelt het sociale vaardigheden en leert het omgaan met lastige situaties (zoals kritiek krijgen, pesten en ruzie)

Dit programma is ontwikkeld voor kinderen die sneller:

 • Weerbaarder mogen worden en meer voor zichzelf kunnen opkomen
 • Hun zelfvertrouwen willen vergroten
 • Beter willen omgaan met hun emoties
 • Hun sociale vaardigheden willen versterken.

  Kinderen leren op een speelse manier om te gaan met hun eigen weerbaarheid en leren sociale vaardigheden te ontwikkelen en in te zetten.

  Deze fysieke en mentale groepstraining is een training die klassikaal, seksespecifiek of probleemspecifiek gegeven kan worden.

  In 10 lessen van 1 uur wordt elke week een thema behandeld. De thema’s sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen.

  Door het fysieke karakter van de training wordt er bij voorkeur in een gymzaal, peuterspeelzaal of aula getraind.

  Thema’s die onder andere behandeld worden zijn; mentaal en fysiek stevig staan, gevoelens en intuïtie, lichaamstaal, omgaan met grenzen, hulp geven en hulp vragen, omgaan met groepsdruk, omgaan met pesten, zelfvertrouwen, etc.

  Er wordt o.a. gewerkt met psychofysieke oefeningen, rollenspellen, samenwerkingsopdrachten en eenvoudige verwerings- en bevrijdingstechnieken.

  De kinderen krijgen na afloop van de 10 trainingen een Warrior Skillz™ certificaat. De training is zowel geschikt voor kinderen met internaliserend gedrag als voor kinderen met externaliserend gedrag.

  Investering

 • 1 x 10 Groepsbijeenkosten €1250,- (inclusief certificaat)
 • 3 x 10 Groepsbijeenkomsten of meer €997,- per reeks (meerdere groepen aansluitend op dezelfde dag)

  *Inclusief materialen en exclusief reiskosten.

 

 

Trainers Team (aka ”Warrior Team”)

Onze trainers hebben diploma’s om les te geven en jaren ervaring in het werken met kinderen. Ook zijn ze mega enthousiast en staan ze altijd klaar om jou te helpen.

Op de Foto: Shyheim, Mike, Luuk, Youri, Tristan, Jennifer en Esli

MAAK KENNIS MET OPRICHTER EN EIGENAAR YOURI

Youri Swart is ‘mental coach’, personal trainer, en zelfverdediging expert. Hij werkt al ruim 17 jaar lang als specialist op het gebied van fysieke en mentale kracht, conflicthantering en empowerment trainingen.

Youri behoort tot één van de hoogst gegradeerde Wing Chun instructeurs in de wereld. Daarbij is hij officieel gecertificeerd en aangesloten bij Tony Blauer van Blauer Tactical (VS)  Hij werkte voor de gemeente Almere als docent Zelfverdediging en conflicthantering (2016). En je kan hem gezien hebben op TV bij EDITIENL als ‘Zelfverdedigings expert’ (RTL4), of als ‘Anti-pesten Expert’ bij 3FM tussenuur (NPO3). Daarnaast is hij auteur van het boek ‘The Black Belt Mindset’ (2018)

Youri is eigenaar van Warrior Academy met momenteel 4 filialen in Nederland . Via deze wegen verzorgt hij trainingen voor professionals, managers, ondernemers, beveiligers, bedrijven, overheidsinstellingen en kinderen om sterk in hun schoenen te staan. In iedereen zit de kracht om uitdagingen in zijn of haar leven te kunnen overwinnen. Youri heeft doel zijn kennis en vaardigheden te delen met anderen die de ambitie hebben om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel te willen groeien en steeds een betere versie van zichzelf te worden.

Wat voor hem het meest belangrijk is zijn zijn 2 kinderen, vrouw, familie, vrienden, reizen, sporten, lezen, connecten en zijn kennis & inzichten delen met gelijkgestemden.

 

Op de Foto: YOURI SWART ALS ‘ZELFVERDEDIGING EXPERT’ BIJ EDITIENL (RTL4)