Testimonials

Lot van Santen Moeder van Bram

De reden dat wij gekozen hebben voor Warrior skillz voor onze oudste zoon Bram was om hem wat meer zelfdiscipline bij te brengen en meer zelfvertrouwen te krijgen in bepaalde dingen. Bram heeft een discrepant profiel en ADHD en daardoor heel veel moeite om gefocust te blijven en de opdrachten even goed te begrijpen. Dit is voor de buitenwereld vaak moeilijk te begrijpen en hierdoor wordt hij enorm overschat. Ook tijdens de Warrior lessen lopen we hier tegenaan, maar hoe fijn is het dat hier gelijk op ingespeeld wordt door de docent(en) en dat er samen gekeken wordt naar een oplossing <3 Ik kan je vertellen...dat is behoorlijk zeldzaam! Bram vindt de oefeningen nog vrij lastig...maar hij heeft er wel plezier in en hij begrijpt dat hij door de oefeningen vaker te doen ook beter gaat worden. Vanaf de eerste dag kregen wij een heel warm en welkom gevoel. Wij waren na alle goede verhalen gehoord te hebben, op de opendag afgekomen en kregen meteen het gevoel dat we erbij hoorde en dat we voor Bram op de juiste plek zijn! Wat ik ook onwijs goed vindt is dat de kinderen maandelijks een doel moeten bedenken (soort van huiswerk)om te oefenen in de dingen die zij willen verbeteren. Hierdoor gaat het veel meer leven en doe je ook een beroep om hun zelfstandigheid te trainen en te leren plannen. Tijdens de lessen leren de kinderen om respect te hebben voor elkaar, meer zelfbeheersing (iets wat voor Bram dus onwijs lastig is)en ze leren om zichzelf op de juiste manier te beschermen...iets wat in onze ogen erg belangrijk is in deze maatschappij! Ik zou bijna willen zeggen: deze lessen zouden verplicht moeten worden voor kinderen en een vast onderdeel moeten krijgen op de basisschool <3 Wij zijn erg blij met de Warrior lessen en hopen Bram er de komende jaren erg te zien groeien en zich positief te ontwikkelen! Liefs de familie van Santen

Ramona van Dijk

Nog niet zo lang zit Bryan op Warrior Skillz maar wat vind hij het geweldig en wij ook!! Zoals bijna alle kids word ook Bryan door zijn ouders “bijzonder” gevonden in welk opzicht doet er niet zo toe en hoe goed is het dan als je ook als ouders af en toe een spiegel krijgt voorgehouden. Bryan zijn motoriek loopt een beetje achter en zijn koppie misschien af en toe iets voor maar vooral het stukje focus is moeilijk voor hem.. ook op school en thuis maar goed dit is volgens mij voor alle kids moeilijk en een goede leerles waar ze in het leven algemeen veel aan gaan hebben. Bryan komt met groot plezier twee keer in de week en zijn doel is beter worden en ineens veel water drinken. Ik zeg kan erger haha. Nee echt voor alle kids een aanrader!!! Tot snel!

Sharm Khan-booth

Onze zoons trainen nu ongeveer ruim een half jaar bij warriors,en we zijn nog steeds enthousiast!mooie afwisseling van fysiek bezig zijn in combinatie met jezelf mentaal versterken.ook thuis houden de thema’s ze bezig!complimenten voor de meesters (mike en edric) zij maken elke les weer leuk en leerzaam,zijn behulpzaam en geduldig en laten een ieder op zijn eigen niveau werken aan zichzelf…aanrader!!!:-)

Dimitri Emmen

Mijn dochter is zich behoorlijk aan het ontwikkelen, zowel fysiek (het stoeien is nu bijna een workout 🙂 ) als mentaal. Ze onderneemt meer, en durft steeds meer. Sinds een paar weken voornamelijk spontaner geworden, en bewuster met wat ze zou kunnen doen. Niet afwachten tot een ander begint, maar zelf op kindjes afstappen en vragen of ze mee willen doen. Nu ze vaker per week gaat is het in de versnelling gegaan.

Bojana Chow

2 weken terug bij een proefles geweest voor mijn dochter van 7. Ze had er zin in, maar bij aankomst vond ze het toch te spannend met de toekijkende ouders erbij en barste in tranen uit. Mijn zoontje van 4 die ook mee was, die vond het wel wat. Dus vervolgens mijn zoontje opgegeven voor een proefles en die was gelijk vanaf dag een verkocht. Er werd ook heel begripvol gereageerd op mijn huilende dochter. Mijn zoontje staat nu ingeschreven en kijkt nu alweer uit naar de volgende les. In die paar lessen die ik heb gezien, zag ik dat de meesters professioneel aan de slag gaan met de kinderen en echt het team centraal zetten. Daarnaast is respect en focus erg belangrijk. Al met al kan ik deze school zeker aanraden en zal het voor kinderen heel leerzaam zijn voor nu en voor later. Bedankt!

Alexandra Bouwman

Lorelai heeft pas 2 lessen gehad maar is nu al super enthousiast! Ze vertelt uitgebreid aan iedereen wat ze geleerd heeft en kan niet wachten tot de volgende les!

Esmee De Man – van Rixel

Warrior Skillz is een groep waar iedereen vanaf de eerste minuut met respect met elkaar omgaat, de leerkrachten de kinderen leren wat respect is, te hebben voor jezelf en je omgeving, zelfdiscipline en hard werken om tot resultaten te komen en zonder dat ze het door hebben leren ze zich zowel lichamelijk als mentaal te verdedigen, worden ze sterker, durven ze voor zichzelf op te komen en zich te uiten op sociaal en emotioneel vlak. Mijn zoon wil/durft om veel redenen op geen enkele sport maar hier heeft hij het vertrouwen dat er naar hem geluisterd word en dat hij alles kan leren zonder dat het ‘nog niet kunnen’ voelt als falen.

Alex Sijmons

Onze zoon Jason is lid vanaf januari dit jaar. Hij moest echt wat zelfvertrouwen krijgen voor hij moest starten op de middelbare school. Wij hebben hem daarom ook op zomerkamp gestuurd bij Warrior. Vol enthousiasme kwam hij elke dag thuis met gekke verhalen. Ze moesten erg hard werken, zei hij. Maar hard werken kon dus ook leuk zijn! Wij hebben getwijfeld hem aan het kamp mee te laten doen, was tenslotte best prijzig… Maar het was elke cent waard.
Kortom; warrior skillz geweldige club met zeer betrokken leraren.

Louise Verde

Mijn dochter van 10 jaar traint nu ruim 9 maanden bij Warrior Skillz Almere. Door de trainingen bij Warrior Skillz zie ik haar veranderen!!! Veranderen van een rustig, verlegen meisje, naar een meisje dat steeds meer zelfvertrouwen krijgt! Haar hele houding is veranderd! Van het in elkaar gedoken lopen, naar recht lopen! Praten met mensen die ze niet kent, is altijd moeilijk geweest, ook dat gaat steeds beter!
Een paar maanden geleden is ze gestart met het programma Rots & Water, dit was niet bij Warrior Skillz maar ergens anders. Na 3 lessen zei ze tegen me: Mama ze maken daar een watje van mij en alles wat ik daar leer dat ken ik al want dat heb ik allemaal al gedaan bij Warrior Skillz!
Bij Warrior Skillz leerde ze veel meer over zelfverdediging, weerbaarheid, etc. Na overleg meteen gestopt met die cursus ;). Mijn dochter gaat met veel plezier naar de trainingen en ik hoop dat ze doorgaat t/m haar zwarte band!
Dank jullie wel !!!!

Henriette Hofstede

Fantastisch om te zien dat het goede in je kind benadrukt en naar boven gehaald wordt! Thema’s als doelen stellen, focus, zelfdiscipline, vriendelijkheid en respect geven voor een kind, in brokstukjes, weer hoe je een verandering kunt maken in je omgeving. Prachtig om te merken dat wat je uitstraalt weer terug komt. Dankbaar ben ik voor het resultaat dat voort komt uit deze lessen. Met liefde rijden we een aantal keren in de week van Huizen naar Almere voor deze bijzondere levenslessen.

Lees de reviews op

Google en Facebook

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie