Jing Wu Kids Almere en Lelystad Leren Hoe ze Hun Zelfvertrouwen Kunnen Opbouwen

Afgelopen weken (en ook nog deze week) hebben we het gehad over het onderwerp ‘zelfvertrouwen’ en hoe je ‘zelfvertrouwen kunt opbouwen’.

Een voorbeeld die wij afgelopen weken in onze Jing Wu Kids training hebben besproken is:


“Als iets niet lukt –en je wilt dat het je gaat lukken- geef dan niet op totdat het je lukt, weiger om op te geven, ga net zo lang door totdat het je lukt, zo kun je zelfvertrouwen opbouwen”

Waarom leren wij onze Jing Wu Kids Zelfvertrouwen? Omdat zelfvertrouwen je een gevoel van zekerheid geeft en het helpt bij het controleren / beheren van je angsten. Meestal wordt zelfvertrouwen opgebouwd door positieve ervaringen uit het verleden.

Met een verbeterd gevoel van zelfvertrouwen zal er gemerkt worden dat het gevoel van eigenwaarde en ‘je mentale staat’ sterk zullen worden verbeterd.

Zelfvertrouwen helpt bij het verkrijgen van moed om je eigen mening te geven, en het helpt je om iemand te stoppen / van je af te houden als dat nodig is.

Wij zijn van mening dat zelfverdediging veel meer is dan slaan of schoppen, het verkrijgen –en behouden- van zelfvertrouwen is zelfverdediging in een breder perspectief. Werken aan zelfvertrouwen kunnen de Jing Wu Kids niet alleen op dit moment gebruiken maar het zijn de bouwstenen voor de toekomst!

Vriendelijke groet,

Youri Swart
www.flavours.me/youriswart

Namens:Team Kung Fu Academy Flevoland

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl

Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com

Blog voor leden http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen (‘jing wu kids’), tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.

——–
Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie