Nieuwsbrief Augustus 2011

Hoi Hoi,

Uiteraard hebben wij in de vakantie niet stilgezeten en hebben in het begin van augustus het een en ander bijgespijkerd van grootmeester Wan Kam Leung. De dingen die wij hebben geleerd gaan we natuurlijk in de komende trainingen aan jullie doorgevenJ

Daarnaast hebben we voor het nieuwe seizoen nog een aantal belangrijke nieuwtjes voor de trainingen in Lelystad en voor de volwassenen.

Allereerst hebben wij voor alle trainingen die in Lelystad worden gegeven, zowel kinderen als volwassenen een nieuwe locatie! Wij zijn een samenwerking aangegaan met Judo Vereniging Ijsselmeer en het het Sportbedrijf Lelystad om gebruikt te maken van de Grootste ‘Dojo’ van Flevoland, meer dan 400m3 aan matten!!!


Alle trainingen in Lelystad zullen dan ook vanaf 5 september 2011 gegeven worden in de ‘dojo’ van de Koploper aan de Badweg 21, 8223 PA in Lelystad. (link google maps )

(geef het graag door aan anderen!)

Tevens zullen er vanaf 5 september voor de volwassenen twee tal nieuwe trainingsgroepen in Lelystad worden gegeven:

Elke maandag van 20.30 t/m 21.30 zal er stickfighting/ stokvecht trainingen gegeven worden (dit is een mix van Escrima / Kali/ Arnis) voor volwassenen.

Elke woensdag van 20.30 t/m 21.30 zal er groundfighting/ grondgevecht trainingen gegeven worden (dit is een mix van Grappling / Braziliaans Ju Jitsu/ Catch wresling  etc) voor volwassenen.

De 1e week van september is de introductie van deze trainingen wil je hieraan meedoen geef je dan uiterlijk voor 4 september op zodat wij voldoende trainingsmaterialen mee kunnen nemen. Aanmelden graag via martialarts4succes@gmail.com

Geniet, ontspan en tot na de vakantie!

Vakantie groet,

Team Kung Fu Academy

Ronald, Arnout, Wim, Michiel en Youri
martialarts4succes@gmail.com
Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie