60 Minuten naar Buiten per Dag. (Uitdaging September 2013)

Zoals elke maand heb ik een uitdaging om te kijken waar ik zelf toe in staat ben en mijzelf de dingen aan te leren om bijvoorbeeld juist iets goeds af of juist aan te leren. Dit doe ik om te kijken of ik hierdoor een ‘beter mens’ kan worden.
Meer naar buiten
Voor de maand september 2013 heb ik gekozen om meer naar buiten te gaan. Ofwel minimaal 1 uur per dag in de buitenlucht en minder binnen zitten. Dit idee heb ik al een hele tijd en zie dat veel mensen (inclusief mijzelf) te weinig naar buiten gaan, te weinig van de buitenlucht genieten (ook al regent het).
We zitten veel te vaak op kantoor / in een fitness centrum / in huis / in een winkel en zien soms dagenlang geen daglicht en weinig ‘frisse lucht’.

Hierdoor heb ik besloten om:

 • Meer te wandelen buiten
 • Vaker de fiets in plaats van de auto te pakken
 • Meer naar de speeltuin te gaan met mijn dochtertje
 • In de buitenlucht te trainen
 • Meer activiteiten te verzinnen die zich buiten afspelen.

Ben jij vaak buiten?
Ga je wel eens wandelen tijdens de lunchpauze? Pak je wel eens de fiets? Laat het mij weten onderaan in een reactie, ben benieuwd 😉

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach
youriswart

Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!).Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu om een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ omdat je het wilt youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Als wij een band hebben, dan hebben wij elkaar via deze weg ontmoetBedankt voor je bezoek ;-)

PS: Wat ik aan het doen ben is een onderdeel van mijn test.

 • Tanja de Leeuw

  16 september 2013 om 18:48

  Ik train 2 inzetbare knpv zoekhonden, dus in weer en wind zijn we buiten. Ook op de meest onmogelijke tijden. Voor deze werkhonden een must en voor mij! heerlijk even in de natuur, niks in mijn hoofd behalve de volledige focus op waar we mee bezig zijn. Voor mij de perfecte dag manier om iedere dag “schoon” aan de dag te beginnen. Heb ik eens minder fut, dan zie ik die smekende blikken en ben ik naderhand blij dat ik het gedaan heb, want het laad ook heerlijk op!


  Beantwoorden
  • martialartssuccesacademy

   16 september 2013 om 21:29

   Hoi Tanja,

   Met een hond ben je inderdaad bijna wel ‘verplicht’ om ook dagelijks naar buiten te gaan. Naar buiten laad zeker op 🙂
   Groetjes Youri


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie