Is Succes Een Keuze?

Kunnen we kiezen tussen ‘succesvol’ zijn en ‘onsuccesvol’ zijn? Is het een keuze? Uiteraard is het belangrijk om te weten wat voor jou (en mijzelf!) SUCCES eigenlijk betekend. Wat is jou perspectief van succes? Is succes rijkdom? En is rijkdom geld? Of is het liefde, of is het gelukkig zijn met de dingen die je hebt? Of is het dat jij in jezelf gelooft?

{Note; Net even het woord succes in het woordenboek opgezocht: gelukkige afloop, goede uitslag, bijval;’ en iets wat goed afloopt, dat veel bijval verwerft, welslagen, overwinning, prestatie}

Wat het ook mag zijn, wat jou  eigen definitie dan ook is van succes ik denk dat succes voor ieder persoonlijk is. En dat ieder zijn eigen overwinning kan bepalen, dat is voor ieder anders, want iedereen is anders, en we kunnen onszelf niet met andere vergelijken.

Maar om even terug te komen op mijn vraag: ‘Is Succes Een Keuze?’ Ik ben van mening dat het in veel gevallen wel het geval is en dat het vooral iets is wat in ons hoofd / geest gebeurd. En ik geloof er sterk in dat als jij verantwoordelijkheid neemt over je eigen leven (je eigen ‘meester’ zijn) jij jezelf succesvol kunt maken! Natuurlijk heeft het zijn prijs, voor niets gaat de zon op en je zult er wat voor moeten doen, als je niets doet en vooral geen verantwoording nemen over je eigen leven verwacht dan ook niet dat alles zomaar ‘aan komt waaien’.

Maak de KEUZE om succes te hebben in je leven en neem je verantwoordelijkheden waar jij invloed op hebt. Dat is de allereerste stap – denk ik.

Youri

PS: Even voor de duidelijkheid; ik ben geen expert in persoonlijke ontwikkeling het enige wat ik doe is de gedachten en ervaringen te delen welke ik tijdens mijn reis / test tegenkom. Meer niet.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie