Uitdaging November: 10.000 Pushups voor Stichting Opkikker

Deze maand zal ik tienduizend pushups doen en hierbij tevens stichting opkikker helpen met het verzamelen van donaties voor het geweldig werk welke hun verzetten!

Wat is Stichting Opkikker?
Als het allemaal even niet zo lekker gaat, dan kun je best een flinke Opkikker gebruiken. Dit geldt voor de vele kleine patientjes die al op heel jonge leeftijd met de wereld van doktoren en ziekenhuizen worden geconfronteerd. De aandoeningen kunnen schokkend zijn, de ziekenhuisopnames duren altijd te lang en de behandelingen vragen veel te veel kracht.

 

Stichting Opkikker verzorgt al 16 jaar ontspannende dagen voor een gezin waarvan een van de kinderen langdurig onder behandeling is in een samenwerkende instelling of ziekenhuis.

Doneer:
Maak graag een (eenmalige) donatie over voor de Stichting Opkikker, groot of klein dat maakt niet uit, het gaat om het gebaar! Doneer graag via deze link: https://www.opkikker.nl/pages/36/Steun-de-Opkikker/Eenmalige-donatie.html

* Zet graag bij de opmerking ‘Kung Fu Youri’ zodat ze kunnen zien hoeveel er via deze actie is binnengehaald. (Even voor de duidelijkheid: Elke euro welke je doneert gaat naar Stichting Opkikker)

De gezinnen zullen zeer blij zijn met jullie donaties, alvast bedankt voor je support!

Youri

{Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.}

The following two tabs change content below.
ZELFVERDEDIGING EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING ''mensen trainen om fysiek en mentaal sterk te zijn zodat ze hun mooiste leven kunnen leiden.'' Warrior Academy - is een trainingsorganisatie en opleidingsinstituut die professionele en deskundige trainingen verzorgt in Zelfverdediging, Weerbaarheid, Agressiehantering en Coaching. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zowel fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken door middel van een van onze trainingsprogramma’s.

Laatste berichten van Warrior Academy (toon alles)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aanmelden Proefles: