YES! Het is mij Gelukt!


Vandaag is precies een jaar geleden dat ik besloten had om 1 maand te stoppen met alcohol drinken en na het einde van deze maand had ik besloten om een heel jaar geen alcohol te drinken.

Het is mij gelukt! YES!!

In dit artikel kon je al lezen wat ik heb geleerd om een tijd geen alcohol te drinken en hoe ook mijn omgeving hierop reageerden. Uiteraard moet ik ook mijn vrienden en familieleden bedanken voor hun support en ondersteunen om dit voor elkaar te krijgen. Dankjewel!

Sommige momenten waren wel lastig maar hoe langer ik zonder alcohol deed hoe gemakkelijker het werd. Wat mij ook erg heeft geholpen is het gedrag van sommige mensen die dan helemaal zichzelf niet meer zijn en rare dingen doen als ze dronken zijn. En ik keek naar hun met de gedachten ‘dat wil ik niet’ dus ook de dronken mensen hebben mij gemotiveerd om juist niet te drinken 😉

Ik ben super blij dat ik het heb volgehouden!

Youri

PS: Ik ben om zoek naar mensen die net als ik van een uitdaging houden en samen met een team van zeer gemotiveerde mensen een jaar lang de uitdaging willen aangaan, zie hier voor meer info en denk er eens over na wat het met je leven zal doen als je met ons meedoet.

Deze blog is een onderdeel van mijn TEST en een onderdeel van Vechtkunst en Leiderschaps Academy in Almere / Lelystad, Flevoland.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie