Ontdek wat Nodig is voor Jezelf.

In dit boek probeer ik je te motiveren om het allerbeste uit jezelf te halen. Op een schaal van 1 tot 10 waarbij nummer 10 het hoogst haalbare is. Dit is niet allen in de sport maar op alle vlakken in je leven jezelf naar een niveau 10 te brengen.

Zowel  mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Het hoogst haalbare is om een completer mens te zijn, een ‘beter mens’ te zijn. In alle dingen die je doet.

Ontdek wat nodig is

De vraag die jij aan jezelf kunt stellen is ‘hoe wordt ik een beter mens?’, en vragen zoals ‘hoe kan ik uitmuntend zijn op mijn werk?’, ‘hoe kan ik mijn relatie met mijn partner nog meer versterken?’

Het vinden van de juiste balans is in mijn ogen het ‘ultieme’, je werk, je gezin, je familie en vrienden.

Het een kan niet zonder het ander, je kunt niet fysiek fit zijn zonder mentaal fit te zijn en ga zo maar door. Uiteraard kan dit tijdelijk wel zo zijn maar op den duur geloof ik dat je zit als een geheel moet zien. Want je leven IS een geheel.

Zie het als een puzzel, een puzzel welke een meesterstuk is van je leven.

Heb jij al alles uit je leven gehaald wat er is zit? Of houd ‘iets’ je tegen om niet het beste uit jezelf te halen? Probeer het eerst zelf te ontdekken wat er nodig is, als je er zelf niet uitkomt ga opzoek naar hulp.


Rome is niet in een dag gebouwd
Als je een verbeter puntje ziet voor jezelf, probeer die dan stap voor stap beter te maken. Eerste stapZie alles eerst in een geheel en daarna is het beste en makkelijkste wat je kan doen om alles in kleine stukjes te gaan hakken. Zodat je niet overstroomt met teveel dingen doen in een keer.

De puzzel eerst als een geheel zien en daarna pak je telkens een stukje eruit welke je steeds beter en beter maakt.

Stap voor stap kom je er wel.


Youri Swart - Blackbelt MindsetHet bovenstaand artikel is een fragment uit het ontwerp van mijn nieuwe boek: Black Belt Mindset, welke ik momenteel aan het schrijven ben. Andere artikelen kun je lezen op deze pagina. Ik selecteer en publiceer een gedeelte uit het boek en plaats deze als ‘werk in uitvoering’ om je mee te nemen in het proces en ik zou graag je gedachten en feedback willen hebben op hetgeen wat ik aan het schrijven ben. Laat het graag onderaan in een reactie weten wat je ervan vind 😉

Youri Swart – Inspirator | Trainer | Coach youriswart
Ik Youri Swart heb mijn ‘gewone baan’ opgezegd om mijn droom na te gaan en dat is mijn passie uit te oefenen:’Mensen coachen en trainen om meer zelfvertrouwen te krijgen, steviger in hun schoenen te laten staan en zich zowel mentaal als fysiek weerbaarder en sterker te maken en het beste uit de ander te halen’ Dit doe ik voor bedrijven en particulieren in groepsverband en individueel (En met VEEL plezier!). Ik geef samen met een team van trainers, trainingen, workshops, clinics en cursussen in Zelfverdediging en Weerbaarheid voor bedrijven en particulieren (volwassenen en kinderen) in Almere en Lelystad.

Als mensen tegen je zeggen ‘Dromen kunnen niet uitkomen, vertel hen dan over mijn verhaal’

Voor meer info voor onze effectieve trainingen voor kinderen zie onze website www.jingwukids.com

Volwassenen zie onze website, www.iucta.nl 
Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Trainingen en workshops voor bedrijven: http://budoworkshop.com

Of stuur een mail voor meer info,martialarts4succes@gmail.com

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie