Landelijke Dag Tegen Pesten.

Vandaag -19 april- is uitgeroepen tot de ‘landelijke dag tegen pesten’ , op deze dag is het de bedoeling om extra media aandacht te geven tegen het zeer belangrijk onderwerp ‘pesten’. Om weer eens stil te staan bij pesten en de gevolgen welke pesten tegen zich mee kan brengen.

Elke dag weer wordt er gepest in de klas, op het schoolplein, in de buurt, maar ook wordt er gepest door volwassenen, zoals op het werk, op de sportclub. Er wordt zelfs gepest door ouderen, ‘opa’s en oma’s die elkaar pesten in het zorgcentrum’, zie hier het artikel in de telegraaf vandaag: www.telegraaf.nl/binnenland/11944649/___Bejaarden_pesten_schrijnend___.html

Zo zien we maar dat pesten niet leeftijdsgebonden is en bijna overal en altijd kan opduiken. Het blijkt uit onderzoek dat zelfs meer dan 400.000 kinderen jaarlijks gepest worden, dus het is een serieus probleem waar we niet alleen stil voor moeten staan maar ook iets tegen moeten doen.

Meer info over het onderwerp pesten, zie ‘vraag het de politie’ en ‘Protocol tegen pesten van stichting Echelon’ en natuurlijk via Google.

Onze Jing Wu Kids instructeurs zijn zeer betrokken bij het onderwerp pesten en helpen de studenten ook om zicht zowel fysiek als mentaal / verbaal te weren tegen
pestkoppen. Zoals het vergroten van het zelfvertrouwen (welke een zeer goede sleutel is tegen pesten) welke we de afgelopen weken hebben behandeld, zie ‘Hoe
kun je je Zelfvertrouwen Opbouwen’

Uiteraard is het de kunst om ‘te vechten zonder te vechten’ en de ‘pestkop verslaan zonder te vechten’, dat is het doel welke wij onder andere willen bereiken met onze Jing Wu Kids trainingen.

Wordt uw kind gepest? En u heeft hulp nodig om tot een oplossing te komen om dit probleem op te lossen, schroom niet want u bent niet de enige ouder die ons hiervoor benaderd, wij staan klaar om u en uw kind te helpen, u kunt contact met ons opnemen via email martialarts4succes@gmail.com

En voor meer info over het Jing Wu Kids programma, zie www.jingwukids.com

Vriendelijke groet,

Youri Swart
www.flavours.me/youriswart

Namens:Team Kung Fu Academy Flevoland

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl

Jing Wu Kids Almere en Lelystad
http://www.jingwukids.com

Blog voor leden http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen (‘jing wu kids’), tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.

——–
Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie