Aangescherpte Dojo Regels in Lelystad (Koploper)

Hieronder zijn de aangescherpte regels welke betrekking hebben over de dojo in de Koploper in Lelystad, deze zijn opgesteld door de Judo Vereniging IJsselmeer. Indien er vragen zijn vragen / opmerkingen zijn vraag en dan aan een van onze Wing chun / Jing Wu Kids instructeurs.

Dojo Regels
Welkom in de dojo van Judo Vereniging IJsselmeer (en Academie voor vechtkunst en leiderschap) te Lelystad. Ter bevordering van de veiligheid, orde en hygiëne wordt u verzocht zich
te conformeren aan onze onderstaande dojo regels.

Een ieder:

 •  Het betreden van de dojo met buiten schoeisel is niet toegestaan. U kunt eventueel bij de balie van de Koploper overtrekschoentjes aanschaffen.
 • Indien u plaats neemt op de tribune, wees dan niet te luidruchtig. Het is niet plezierig voor de sensei (trainer) om zijn/haar stem te moeten gaan verheffen, om zich zo hoorbaar te maken voor de jduoka. Ook de judoka heeft hier overlast van.
 • Trainingen zijn er om de judoka vaardigheden bij te brengen, het is dan ook niet nodig om deze aan te moedigen gedurende een randori (wedstrijdje).
 • Het zonder toestemming gebruik maken van de fitness apparatuur is niet toegestaan.
 • De fitness apparatuur is geen klimrek en dient ook niet als zitplaats, neemt u plaats op de daarvoor bestemde tribune. Laat uw kinderen niet op of met deze apparatuur spelen.
 • Eten en drinken is niet toegestaan, dit is alleen voorbehouden voor de sensei die les geeft.

De judoka:

 • De judoka mag niet in judogi (judopak) buiten lopen. 
 • Het is de judoka niet toegestaan om zich op zijn blote voeten buiten de tatami (mat) te begeven. De judoka dient buiten de tatami altijd slippers aan te hebben.
 • Draagt geen sieraden/piercings of metalen haaraccessoires in het haar.
 • Tassen en dergelijke dienen in de daarvoor bestemde rekken geplaatst te worden.
 • Indien een trainer of een lid van het bestuur u een redelijk verzoek doet, bent u verplicht hier gehoor aan te geven.

  Leden van het bestuur of trainers zijn bevoegd om u de toegang tot de dojo te ontzeggen, wanneer u zich niet houdt aan de dojo regels of gedragingen vertoont welke strijdig zijn met de geldende normen en waarden in de maatschappij.

  Het bestuur is gerechtigd om eenzijdig de dojoregels aan te passen zonder voorafgaande bekendmaking aan haar leden en of bezoekers.

NB: Waar staat judoka lees ook anders gebruikers van de tatami! (Ook de Jing Wu Kids en Wing Chun Beoefenaars)

Vriendelijke groet,

Youri Swart
www.flavours.me/youriswart  

Namens:Team Kung Fu Academy Flevoland

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl  

Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com

Blog voor leden
http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen (‘jing wu kids’), tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.

 ——– Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie