Wat doe je als je tegen een muur aanloopt?

tegen een muur aanlopen
Ben je ooit wel eens ergens enthousiast mee begonnen en na verloop van tijd raak je weer in je oude patroon, het patroon welke je eigenlijk wilde doorbreken? Met sporten of met stoppen met roken of elk ander voornemen welke je voor ogen had?

Heb je wel eens het gevoel alsof je ‘tegen een muur aanloopt’ dat je ergens tegenaan zit en wilt stoppen?

Als je ergens tegenaan loopt, tegen een MUUR  aanloopt probeer eens het volgende te doen:

  • Wat kun JEZELF eraan doen? Zoek naar oplossingen die jezelf kunt doen en ondernemen.
  • Vraag om hulp, zoek hulp en kijk naar mensen die je zouden kunnen helpen, schroom niet , het is niet erg om hulp in te schakelen, NIEMAND heeft alle oplossingen. Vraag om hulp!

Wij zijn allemaal verantwoordelijk voor ons eigen ontwikkeling, ons eigen vooruitgang, andere kunnen je helpen maar uiteindelijk zul je het ZELF moeten DOEN.

Dagelijks komen we uitdagingen en obstakels tegen in ons  leven, iedereen komt ze tegen en je zult hart moeten werken om de ‘muur’ uiteindelijk te kunnen doorbreken.
break die muur door
Wanneer je de ‘muur’ doorbreekt zul je merken dat je hierdoor een beter persoon zal worden. Je zelfvertrouwen, zelfbeeld, etc.  zal hierdoor toenemen. Je zult jezelf hierdoor beter gaan ontwikkelen.

Ik DAAG JE UIT om de muur te doorbreken en niet opzoek gaan naar degene die de ‘snelle en makkelijke oplossing voor je heeft’ maar wat je ook wilt GA ERVOOR met ALLES wat je hebt! En wanneer je tegen de muur aan loopt (wat zeker gaat gebeuren)  breek door die muur heen met alles wat je hebt! De ervaring die hieruit voortkomt zul je de rest van je leven bij je dragen.


Over Youri Swart
Mijn naam iyouris Youri Swart en samen met mijn lieve vriendin Irene hebben wij een prachtige dochter genaamd Yara. Als ik niet bij mijn gezin ben dan hou ik mij vooral bezig met mijn passie en dat is lesgeven bij Vechtkunst en Leiderschaps Academy wat ik momenteel fulltime doe. Je kunt mij altijd een berichtje sturen of dit nu een project, samenwerking, feedback of ‘gewoon’ werk is youri.swart@gmail.com – ik zou het leuk vinden om van je te horen. Bedankt voor het langskomen!

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie