De Dingen Die ik Deze Week geleerd Heb (#3)

Leuk zeg dat leren, elke dag mogen we weer iets opsteken, dit is wat ik deze week geleerd heb;

  • Herhalingen dat is de sleutel tot succes, dit geldt voor opdrukken dit geldt tot het kopen van artikelen (verkopers proberen ons te conditioneren tot hun product, net zolang het in ons ‘systeem’ zit en dat wij tot aankopen doen) en met vele andere DAGELIJKSE dingen is dit volgens mij super belangrijk zijn. (niet dat het altijd even makkelijk is, maar dat is een ander verhaal)
  • Misschien weet ik dit al maar doordat dit idee herhaaldelijk in mij hoofd gepasseerd is zie ik dat je dingen ook altijd van een andere kant kan benaderen. Je kunt dingen anders zien zoals ze zijn, negatieve dingen kan je positief zien en andersom. Jij (Wij) bepalen wat wij willen zien, horen, voelen, ruiken, etc. Als iemand bijvoorbeeld erg boos tegen je doet kan je denken ‘wat een eikel’ maar je zou ook kunnen denken ‘degene zit waarschijnlijk niet lekker in zijn vel, of heeft persoonlijke problemen’.

    Zie je een oude of een jonge vrouw?

    Zie je een oude of een jonge vrouw?

  • Dat de credit crisis een uiting van angst is en dat het allemaal tussen onze oren zit. Kijk maar eens naar de winkelstraten, hoeveel mensen er lopen en wat ze allemaal kopen…tassen vol met, tja met wat eigenlijk? Hebben wij het zo slecht? Of willen wij gewoon heel veel?
  • Dat we moeten genieten van de kleine dingen die we op ons pad tegenkomen, en niet altijd zo ontevreden moeten zijn.

 Groetjes, Youri

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie