Jing Wu Kung Fu voor Tieners in Lelystad

De eerste aanzet voor de ‘Jing Wu Teens’ is inmiddels in gang gezet in Lelystad. De Jing Wu kung fu lessen voor kinderen welke in Amsterdam, Uithoorn, Drachten Almere en Lelystad worden gegeven worden nu ook verzorgd voor tieners van 10 tot en met 15 jaar.


De Jing Wu Kids school in Lelystad is sinds het begin al een groot succes, maar tot nu toe waren de trainingen tot op heden alleen nog maar voor kinderen tot en met 12 jaar en voor volwassenen vanaf 16 jaar. Nu gaan we ook starten met de tiener trainingen.

“Er zijn al vele ouders die geïnteresseerd zijn -voor hun kinderen – om kungfu lessen bij ons te willen gaan volgen. Hieruit blijkt dat ook de ouders ervan bewust zijn hoe belangrijk het is voor hun kinderen” aldus instructeur Youri Swart.


Tijdens de Jing Wu Kids lessen worden respect, goed gedrag, zelfvertrouwen, zelfverdediging behandeld, om deze positieve eigenschappen vervolgens te laten uitwerken in hun persoonlijke omgeving, zoals de ouders, vrienden, en voor hun verdere toekomst. Voor meer informatie en aanmelding voor de trainingen kan er gekeken worden op de website van Jing Wu Kids: http://www.jingwukids.com/

De trainingen worden gegeven op de ‘dojo’ van de koploper op de Badweg 21, 8223 PA in Lelystad.

Binnenkort zullen wij beginnen met een tienergroep (10-15 jaar) op de woensdag van 19.00-19.50 uur u kunt zich uitsluitend opgeven via dit formulier Klik Hier. (wij zullen u informeren zodra wij gaan starten!)

Vriendelijke groet, Team Kung Fu Academy Flevoland

Wing Chun Lelystad (volwassenen)
http://www.iucta.nl/
Jing Wu Kids Almere & Lelystad
http://www.jingwukids.com/
Blog voor leden (Lelystad)
http://www.kungfu-flevoland.blogspot.com/

Wij geven instructie / lessen in Martial Arts, zelfverdediging, Wing Chun, judo, Braziliaans jiujitsu, Escrima en Karate, voor kinderen (‘jing wu kids’), tieners en volwassenen in Almere en Lelystad, Flevoland.——–

Almere Flevoland, Lelystad Flevoland, Taekwondo, Karate kinderen, Jiu-Jitsu / Jiu-jitsu, worstelen, kickboksen, Hapkido, Judo, Kung Fu, Bruce Lee’s Jeet Kune Do, Escrima, Kali Arnis, Wushu, Aikido, Judo, Kempo / Kenpo , Yoga, taichi, zelfverdediging Opleiding, Praktische Street Defense, zelfverdediging voor vrouwen, anti -pesten, Geweld op het werk, geweld op school, Personal Training, Boksen, wapens, Extreme Martial Arts (XMA), Black Belt training.

Er zijn nog geen berichten geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil je een Proefles Reserveren?

Klik op de onderstaande dag en locatie